Bingo Players viert 10 jarig bestaan

Rick Francissen | 24 juli 2016
music

Bingo Players

Wat tien jaar in Nederland begon als onbekend dj-duo is nu in 2016 een van de bekendste namen in de elektronische muziek wereld. In het decennium is er veel verandert. Er zijn grote hits gescoord zoals ‘Rattle’ en ‘Cry (Just A Little)’, maar helaas zijn er ook zware vervelende tijden geweest waarin Paul is overleden als gevolg van een strijd tegen de ziekte kanker. Na alles wat Bingo Players heeft doorstaan is het vieren van een tien jarig bestaan nu zeker op zijn plek.

Bingo Players klassiekers 

Klassiekers worden uit de oude doos gehaald in dit speciale jaar voor Bingo Players. Al eerder dit jaar werd een van de eerste grotere hits ‘Tom’s Dinner’ in een nieuw jasje gehesen.

Nu wordt ook ‘Cry (Just A Little)’ door A-Track en Phantom opnieuw ten gehore gebracht in een mellow remix. De sfeer van de originele track blijft nog steeds intact en wordt op de drop door een hedendaagse sound opgefrist.

Verder vieren

Het jaar waarin het tienjarig bestaan van Bingo Players wordt gevierd is nog niet voorbij. Wij hopen dan ook dat er nog meer mooie herinneringen worden opgehaald met re-works, remixes en alles wat ons doet denken aan de afgelopen prachtige tien jaar Bingo Players. Natuurlijk hopen wij ook nog veel mooi werk in de toekomst van deze Nederlandse held te mogen horen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws