'Closer' van The Chainsmokers officieel aangekondigd

Rick Francissen | 25 juli 2016
music

The Chainsmokers & Halsey - Closer

Het ene nieuwtje over de The Chainsmokers is nog niet de deur uit of er ligt al weer vers materiaal op de plank klaar. Dit keer gaat het om de nieuwste single 'Closer' die een officiële datum heeft gekregen waarop die uit gaat komen en dat is sneller dan je zou verwachten.

Closer

De nieuwste single van The Chainsmokers gaat al een enige tijd rond op verschillende mediakanalen sinds de dj's het voor het eerst ten gehore hebben gebracht op het Amerikaanse festival Coachella. Met de gedachte dat dit inmiddels al ruim drie maanden geleden is, is het opvallend dat de release van 'Closer', die samen is opgenomen met zangeres Halsey nu ineens vlak voor de deur staat.

De hype die vorige maand is ontstaan toen de dj's onthulden dat de single in de loop van de maand erop uit zou komen, werd hierdoor alleen maar groter door Snapchat- en Instagram-berichten. De definitieve datum waarop Closer de wereld ingeblazen gaat worden is nu gesteld op 29 juli.

Nieuwe megahit?

The Chainsmokers kunnen met deze nieuwe track wel weer eens goud in handen hebben. 'Don't Let Me Down' en 'Roses' zijn goede voorbeelden van het succes dat de dj's hebben geboekt in het afgelopen jaar. Je kunt hieronder nu alvast naar een kleine teaser van de track luisteren.

Lees ook: The Chainsmokers domineren 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws