Don Diablo brengt nieuw nummer uit

Ivo Mollemans | 27 juli 2016
music

​​

Vorige maand stond Don Diablo op EDC Las Vegas en zijn set was verbazingwekkend goed. De dj draait voornamelijk house maar hij wist op het einde van zijn set zelfs nog plaats te maken voor drie drum and bass tracks. Het hoogtepunt van zijn set was echter het nieuwe nummer dat hij liet horen. Aanvankelijk werd gedacht dat het nummer de titel had This Is What We Started maar uiteindelijk is het gebleven bij What We Started. Het is een samenwerking met niemand minder dan Steve Aoki en Lush & Simon. Het nummer maakt gebruik van vocalen van BullySongs.

​LEES OOK: Garrix teased 3 nieuwe tracks

​Don Diablo's geluid

​De nummers van Don Diablo zijn allemaal te herkennen aan zijn eigen, unieke sound. Bijna alle nummers leunen richting (future) house en dat is ook in dit nummer weer goed terug te horen. Het nummer is hierdoor herkenbaar maar tegelijkertijd vernieuwend, iets wat moeilijk te bereiken is voor producers.
De laatste tijd gaat Don Diablo erg hard vooruit. Hij steeg afgelopen jaar in de Dj Mag 52 plekken omhoog en kwam daarmee binnen op de 30e plek. Dit jaar heeft hij al 5 nieuwe nummers uitgebracht en dit worden er steeds meer. Zijn vorige nummer was een remix van Bastille's Good Grief.

​What We Started is uitgebracht op 23 Juli via Don Diablo's eigen label genaamd Hexagon.
Het nummer is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws