Major Lazer & Justin Bieber – 'Cold Water' in 4 dagen op #1

Wouter de Vink | 27 juli 2016
music

Major Lazer & Justin Bieber – 'Cold Water' in 4 dagen op #1

Het zal je niet ontgaan zijn, maar sinds enkele dagen is de nieuwe samenwerking van Major Lazer, Justin Bieber en uitgebracht: 'Cold Water'. Vier dagen geleden, om precies te zijn. En in ditzelfde korte tijdbestek, is het nummer al op de eerste plek wereldwijd beland. Tenminste, als we de lijst van streamingservice Spotify mogen geloven.

LEES OOK: Major Lazer en Justin Bieber droppen lekkere zomerhit

In dus slechts vier dagen tijd bevestigt Spotify voor ons dat dit hét nummer van deze zomer is. Ter vergelijking: een andere track van Major Lazer, die we allemaal kennen als ‘Lean On’, deed er drie maanden over om dezelfde prestatie te leveren. Later werd dit ook het meest gestreamde nummer van deze service. Nou hebben meerdere factoren hier mee te maken natuurlijk. Maar dit geeft wel aan dat ‘Cold Water’ er slechts 96 uur over doet tegenover de 2.160 uur van ‘Lean On’. Sick!

Major Lazer ft. Justin Bieber & MØ – Cold Water neemt de charts razendsnel over

Major Lazer liet via Diplo op Facebook al weten dat ook deze prestatie hen niet ontgaan is. De credits gaan natuurlijk ook naar Ed Sheeran en Benny Blanco. Dit omdat zij hebben meegewerkt aan het schrijven van het nummer. De vliegensvlugge topnotering geeft alweer dat je dit nummer nog vaak zal gaan horen de aankomende tijd!     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws