Oliver Heldens dropt nieuwe samenwerking met Knife Party!

Ivo Mollemans | 28 juli 2016
music

Oliver Heldens en Knife Party bundelen krachten

Oliver Heldens heeft samen met Knife Party in de studio gezeten en het resultaat mag er wezen! De mannen hebben samen gewerkt aan een nieuw nummer en dat was voor het eerst te horen op Tomorrowland. Het nummer was verwerkt in de set van Oliver Heldens op de zondag. In het nummer zijn de bekende vocalen van ​het nummer 'Star 69' van ​Fatboy Slim te horen. De drop word gekenmerkt door een melodie die bestaat uit percussie en deze gaat ook in de break door. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een bassline die erg lijkt op die van het alter ego van Oliver Heldens, Hi-Lo.

​Lees ook: Geniet nogmaals van Tomorrowland met deze dj-sets​

Oliver Heldens eigen eiland

​Oliver Heldens houdt op zondag 31 Juli zijn eigen event. Dit event zal plaatsvinden op Governer's Island in New York. Naast Oliver Heldens zelf zullen ook Chocolate Puma, Bee’s Knees en Throttle aanwezig zijn.

Nieuwe muziek

​Het laatste nummer dat Oliver Heldens uitbracht was onder de naam Hi-Lo. Dit alter ego van Oliver is meer gefocust op underground muziek en de nadruk ligt op de zware basslines die in de nummers verwerkt zijn. Het nummer is een remix van de house klassieker ​'Go'van Moby.

​De set van Oliver Heldens is hieronder te bekijken. Het nummer met Knife Party komt vanaf 14:37 voorbij.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws