Samenwerking Skrillex en Marshmello in aantocht

Rick Francissen | 28 juli 2016
music

Skrillex & Marshmello

Je kent ze ongetwijfeld allebei: Skrillex en Marshmello. Skrillex die zowat elke plaat in goud verandert en samenwerkingen met onder andere Diplo in de vorm van Jack Ü, Justin Bieber en Rick Ross op zijn naam heeft staan. En dan is er Marshmello, de dj die zijn verborgen identiteit een hogere waarde heeft gegeven dan zijn eigen muziek.

Lees ook: Skrillex slaat handen ineen met Rick Ross

Samenwerking laat lang op zich wachten

Skrillex en Marshmello zijn al een behoorlijke tijd samen aan het werk aan de track die er binnenkort aankomt. Al in oktober 2015 liet Marshmello op Twitter weten samen te werken met Skrillex. In februari kwam een daaropvolgend snapchat bericht van Skrillex met een kleine teaser van het nummer:

Na maanden geen nieuws rondom deze samenwerking te hebben gehoord liet Marshmello weer wat van zich horen zoals je kunt lezen in de onderstaande tweet. Alhoewel het bericht niet bevestigt dat de zogenaamde verrassing daadwerkelijk gaat om de samenwerking met Skrillex is dit wel een zeer waarschijnlijk. Wij houden onze ogen en oren open want de track die ze hebben geteased klinkt veelbelovend!

Lees ook: Is Marshmello eigenlijk wel een persoon

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws