Mau5trap brengt vijfde 'We Are Friends' compilatie

Thomas Keulemans | 29 juli 2016
music

Mau5trap komt met vijfde 'We Are Friends' compilatie

Mau5trap Recordings, het label van Deadmau5, maakt zich op voor alweer de vijfde compilatie van talenten op het label. En 'We Are Friends 005' wordt weer een pareltje van een compilatie kunnen we wel zeggen! Op 12 augustus zal de officiële release plaatsvinden, die opnieuw barst van de getalenteerde producers die op de support van Mr. Deadmau5 himself mogen rekenen.

Deadmau5 op We Are Friends 005

Ook Deadmau5 zélf is terug te vinden op deze compilatie; de track 'Saved', met een lengte van liefst 10 minuten, staat op de tracklist van WAF 005, die nu al is vrijgegeven. Dat is best verrassend, want het is Deadmau5' langverwachte nieuwe single, terwijl er ook een compleet nieuw Deadmau5-album aan komt. Hier vind je alvast de volledige versie van 'Saved', die echt het wachten waard is geweest!

LEES OOK: Het nieuwe album van Deadmau5 is klaar!

Tracklist

De tracklist is handgeschreven en er valt uit op te maken dat er tracks van ATTLAS en Rezz tussen staan. Talenten die al geregeld door Deadmau5 naar voren werden geschoven op het mau5trap label. Ook staat er een niet eerder gereleaste remix op van Matt Lange. Check hieronder de handgeschreven tracklist.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws