Mark Sixma remixt Hardwell en Armin van Buuren

Rick Francissen | 31 juli 2016
music

Hardwell & Armin van Buuren

De eerste die de samenwerking van Hardwell en Armin van Buuren mag gaan remixen lijkt Mark Sixma te gaan worden. Beide dj’s lieten de remix van ‘Off The Hook’ in hun radioshow Hardwell On Air en A State Of Trance voorbij komen.

Off The Hook

De track die Hardwell tijdens zijn Ultra Miami set in 2015 voor het eerst ten gehore bracht is inmiddels uitgebracht als single, maar ook op het album Embrace Van Armin. Off The Hook is een echte energieke zoals je verwacht van de twee voormalige nummer-1 dj’s van de wereld.  

Mark Sixma geeft eigen draai

Mark Sixma heeft zich in de trance wereld omhoog gewerkt en heeft in het verleden veel te danken gehad aan Armin van Buuren. Zo mocht hij bijvoorbeeld drie jaar op rij het State Of Trance jaarcompilatie samenstellen. Je kan Mark Sixma ook van een andere kant kennen door samenwerking met Kill The Buzz of zijn remix voor ‘Another You’ van Armin.

Met de remix voor Off The Hook die nog niet officieel is aangekondigd gebruikt Mark Sixma een bom van energie en gaat hij nog een tempo’tje hoger op de tweede drop. Het origineel is nog goed te herkennen en is ondanks dat toch verfrissend.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws