Blasterjaxx & DBSTF komen met vette collab

Ivo Mollemans | 5 augustus 2016
music

De duo’s Blasterjaxx en DBSTF (D-Block & S-te-Fan) hebben afgelopen week hun collab ‘Hit Me’ naar buiten gebracht via Spinnin’ Records. Het nummer krijgt een officiële release op het sublabel Maxximize Records van Blasterjaxx zelf, dat onderdeel uitmaakt van Spinnin' Records.

Maxximize Records

Maxximize Records is nog niet zo heel erg oud. Het label is in September van 2015 opgezet en gaat ervoor om zoveel mogelijk verschillende soorten muziek uit te brengen.

 ‘Expect a range as diverse as a Blasterjaxx set, the thumping big room tracks, crossover vocals, trap style and anything in-between.'

Tot nu toe zijn er nummers uitgekomen van Vato Gonzalez, Jewelz & Sparks en Olly James, maar wij hopen natuurlijk nog veel meer namen toegevoegd te zien worden aan het alsmaar groeiende rooster artiesten.

De collab

Blasterjaxx en DBSTF zetten met ‘Hit Me’ een erg sterke electro house track neer. Het nummer beschikt over vocalen van Go Comet en klinkt erg progressive. De intro en break beginnen erg rustig en hebben iets weg van een anthem voor een festival. In de track zit heel subtiel een akoestische gitaar verwerkt, welke overgaat naar de buildup. De drop doet ergens een klein beetje denken aan 'FAWL' van Alpharock.

De duo’s

Blasterjaxx is een duo bestaande uit Idir en Thom. Ongeveer rond dezelfde tijd als toen het label van de heren werd opgezet heeft Idir aangegeven geen shows meer te gaan doen in verband met zijn gezondheid. Hij is af en toe nog wel eens te zien bij grote shows zoals bij Ultra Miami, maar hij focust zich vooral op de producties van het duo. DBSTF bestaat uit de hardstyle producers D-Block & S-te-Fan. DBSTF is hun alter ego voor het uitbrengen van nummers die niet vallen onder hard dance. Dit zijn tot nu toe vooral electro house platen en deze zijn voor het grootste deel uitgekomen op Spinnin’ Records. Hun vorige house nummer was echter een future bass plaat en is een samenwerking met Dash Berlin. Dit nummer is uitgebracht op Revealed, het label van Hardwell, en heet ‘Gold’.

Het nummer zelf checken kan hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws