Hardwell wil samenwerken met Pharrell Williams

Rick Francissen | 4 augustus 2016
music

Hardwell & Pharrell Williams

Iedereen heeft dromen, zo ook de voormalig nummer 1 dj van de wereld Hardwell. In een interview met Amerikaans muziektijdschrift Rolling Stone praat hij over nieuwe muziek en voorkeur als het gaat om optredens. Bekijk de video hieronder!

Hardwell houdt van kleinschaligheid

Optreden in kleine locaties is voor een grootheid als Hardwell eerder een uitzondering dan dat het gewoon is. Toch geeft hij aan dat hij meer geniet van het optreden voor minder mensen in een kleine locatie.

"When I’m on stage, a festival stage. It’s actually like a big black blur jumping up and down. I can’t see the real emotion from people"

Het optreden in een kleine locatie geeft Hardwell dus de kans om beter in te spelen op wat er gebeurd in het publiek. Hij ziet mensen genieten, waar hij uiteraard zelf ook blijer van wordt.

Nieuwe muziek en Pharrell Williams

Verder geeft Hardwell in het interview aan dat hij aan het werken is aan heel veel nieuwe muziek. Er zitten veel samenwerkingen tussen met nieuwe en al bekende sing- and songwriters. Ook staan er een aantal meer club-georiënteerde tracks klaar in zijn studio. Een van zijn nieuwe tracks waar we in ieder geval zeker van zijn is de samenwerking met Craig David. ‘No Holding Back’ is de track die zij samen op Ultra Miami voor het eerst lieten horen.

LEES OOK: Hardwell goes hardstyle met 'Wake Up Call' 

Als het om samenwerkingen gaat, is er één die Hardwell als grote droom heeft. Namelijk Pharrell Willams. Zijn woorden over de wereldster zijn meer dan lovend:

“I admire him in every single way, as a songwriter, as a singer, as a fashion designer, and his whole personality."

Met passie en liefde voor muziek hoopt Hardwell dat de samenwerking er ooit gaat komen. Zo zegt hij dat alles vanzelf komt wanneer je positief in het leven staat. Het is in ieder geval een goede verklaring hoe hij het zware werk volhoudt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws