DJ Snake dropt langverwacht album vol boeiende collabs

Ivo Mollemans | 5 augustus 2016
music

Eindelijk: Het debuutalbum van DJ Snake!

DJ Snake heeft eindelijk zijn debuutalbum uitgebracht. Het album kwam op 5 Augustus precies om 12 uur ’s nachts uit en is getiteld Encore. Op het album zijn samenwerkingen te vinden met onder andere Moksi, Skrillex, Travis Scott, Migos en Bipolar Sunshine. Onder de nummers bevinden zich ook de al eerder uitgebrachte tracks 'Talk' met George Maple en 'Middle' met Bipolar Sunshine. Er zijn echter 2 nummers die meteen opvallen, namelijk 'Ocho Cinco' met Yellow Claw en 'Let Me Love You' met niemand minder dan Justin Bieber.

DJ Snake goes Hardstyle met 'Ocho Cinco'

'Ocho Cinco' is een semi-hardstyle track geworden en doet denken aan eerdere nummers van Yellow Claw. Het is het zevende nummer van het album en na het luisteren van de intro zou je zeker niet zeggen dat dit nummer omslaat in hard dance. Toch weten de heren ons te verrassen en het is een ware knaller. Het eerste deel van beide drops is hardstyle, maar gaat vervolgens terug naar trap. De break is hetzelfde als de intro en de tweede drop brengt moombahton met een hardstyle kick.

LEES OOK: Major Lazer & Justin Bieber – 'Cold Water' in 4 dagen op #1

Justin Bieber x DJ Snake

Het andere nummer dat opvalt is 'Let Me Love You', wat een samenwerking is met Justin Bieber. De intro doet erg sterk terugdenken aan het succes van 'Lean On' en of ook dit nummer het zo ver gaat schoppen zullen we moeten afwachten, maar met een combinatie van deze twee artiesten kan het zomaar eens zo zijn dat je dit nummer nog vaak gaat horen op de radio. Het nummer is, zoals veel hits tegenwoordig, een laidback moombahton track geworden met een drop die word geleid door geknipte vocalen. Het refrein zal het goed doen in de popmuziek en de iconische stem van Justin Bieber zal door iedereen herkend worden. De ideale succesformule dus om dit nummer overal op de radio te krijgen!

Voor een review van het complete album moet je ons in de gaten blijven houden. In de tussentijd kan je hieronder het hele album zelf luisteren.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws