deadmau5 keert met nieuwe track terug naar roots

Rick Francissen | 7 augustus 2016
music

deadmau5

deadmau5 is de afgelopen jaren niet altijd even positief in het nieuws geweest. Meerdere ruzies op Twitter zorgden ervoor dat de Canadees vaak in de spotlight terecht kwam. Een keerpunt lijkt eraan te komen na zijn samenwerking met Eric Prydz en zijn nieuwste album dat in aantocht is. Dit is echter niet het enige, deadmau5 brengt namelijk een compilatiealbum uit met daarop een track die zijn oude sound typeert.

Compilatiealbum Deadmau5

De serie van compilatiealbums ‘We Are Friends’ onder deadmau5 zijn label mau5trap krijgt een vervolg. 12 Augustus is de datum waarop het de vijfde editie in de serie wordt uitgebracht. We Are Friends is het platform dat al jaren waar minder bekende producers een kans krijgen om zichzelf te laten horen. Ditmaal krijgen onder andere BlackGummy, Dom Kane, Draft en Oliver Winters een plek op het compilatiealbum.

LEES OOK: Het nieuwe album van deadmau5 is klaar!

Tracklist We Are Friends vol. 5

1. deadmau5 – “Saved”

2. ATTLAS – “Crawl”

3. BlackGummy – NeverDeader

4. Dom Kane – “Running Out”

5. Draft – “Arara”

6. Enzo Benett – “Naga”

7. “Hell Is Other People” (Matt Lange Remix)

8. Monstergetdown – “Brainworms”

9. No Mana – “Someone To Write About”

10. NEUS – “I Need You”

11. Oliver Winters – “Walking Heavy”

12. REZZ – “Voice In The Wall”

Saved

Wat direct opvalt is de eerste track van het album ‘Saved’. Deze nieuwste track van deadmau5 gaat al maanden lang rond op het internet sinds hij het nummer in februari voor het eerst in de vorm van een teaser op Soundcloud heeft geplaatst. Saved gaat terug naar de oorsprong van deadmau5 zijn muziek. De tien minuten lange track bouwt langzaam op en heeft een aantal energieke momenten. Luister Saved hieronder zelf en droom even weg met de meesleurende melodieën.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws