Axwell & Shapov combineren creativiteit

Rick Francissen | 8 augustus 2016
music

Axwell & Shapov

Axwell en Shapov hebben beide ervaring met het werken in een dj-groep en hebben hiermee flink wat successen geboekt. Axwell kennen we uiteraard van Swedish House Mafia en Axwell /\ Ingrosso en Shapov was een van de drie leden van het Russische Hard Rock Sofa. Als solo artiesten zitten beide producers niet stil en leveren dan ook een dikke track genaamd ‘Belong’.

Shapov behoudt sound

Na het uit elkaar gaan van het Russische dj-trio Hard Rock Sofa dat we kennen van grote hits als ‘Rasputin’ en ‘Here We Go’, heeft Shapov zijn carrière voortgezet. Met zijn soloproject laat hij de sound van Hard Rock Sofa in leven. ‘Belong’ wat hij samen maakt met Axwell maakt kent in de drop ook duidelijk invloeden uit Rusland.

Axwell is druk bezig

Dat Axwell een drukke agenda heeft is erg logisch gezien de populariteit van zijn samenwerking met Ingrosso. Het heeft zelfs zo veel tijd in beslag genomen dat we een ontzettend lang hebben moeten wachten op nieuwe solo tracks. Na ‘I Am’ dat hij samen met de Sick Individuals maakte duurde het bijna twee jaar voordat zijn nieuwe single ‘Barricade’ de wereld in gebracht werd.

LEES OOK: Mix of the Week: Zweedse genialiteit met Smörgåsbord: Axwell 

De samenwerking met Shapov zet hem opnieuw op de kaart. De melodieuze opbouw in combinatie met de vocalen zijn ongetwijfeld opgezet door de Zweed. Samen met Years heeft Axwell ook nog een remode gemaakt waarin de drop van de track een meer Zweeds tintje behoud. Luister beide versies hieronder en kies jouw favoriet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws