Afrojack slaat handen ineen met Ty Dolla $ign

Rick Francissen | 7 augustus 2016
music

Afrojack werkt samen met Ty Dolla $ign

Afrojack heeft over de jaren heen veel verschillende soorten tracks uitgebracht. Van de grootste radio-hits tot de meer underground house en trap, de man uit Spijkenisse weer er allemaal raad mee. In zijn nieuwe samenwerking slaat hij de handen ineen met hip-hop grootheid Ty Dolla $ign.

Ty Dolla $ign

De Amerikaanse rapper afkomstig uit California heeft zich de afgelopen jaren naar de top van de hip-hop wereld weten te werken. Getekend onder het label van Wiz Khalifa’s Taylor Gang Records brengt Ty Dolla $ign hits uit als ‘Or Nah’ en ‘Saved’. De sound die hij neerzet in zijn eigen tracks zou je, wanneer je dit voor het eerst luistert, niet kunnen plaatsen in een track die Afrojack zou produceren. De twee verassen echter.

Afrojack innoveert zichzelf

De samenwerking genaamd ‘Gone’ is een track die zich focust op de vocalen van Ty Dolla $ign die hier met de sounds van Afrojack anders uit de hoek komt. Ook Afrojack laat niets over van zijn edm-sound waarmee hij bekend is geworden en op het moment grote hits scoort. Luister de track hieronder en oordeel zelf over de andere kant die Afrojack en Ty Dolla $ign van zichzelf laten horen.

LEES OOK: Afrojack en Don Diablo vertellen persoonlijk verhaal

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws