Tiësto en Mike Williams gaan mee met Pokémon hype

Rick Francissen | 8 augustus 2016
music

Tiësto en Mike Williams

Misschien dat je de samenwerking van Tiësto en Mike Williams al wel eens voorbij hebt horen komen. ‘I Want You’ is de naam van de single en is begin augustus uitgebracht. In samenwerking met Spinnin’ TV is er nu ook een videoclip uitgebracht waarin mooi wordt meegegaan met... de Pokémon hype!

Samenwerking Tiësto en Mike Williams

Dat Tiësto met vrijwel iedere artiest samen kan werken is inmiddels wel duidelijk. In ieder geval in de dj-wereld heeft hij alle grote namen gehad; Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike en zo gaat de lijst nog wel even door.

De inmiddels halve Amerikaan vindt het echter ook interessant om met jong talent samen te werken, Mike Williams bijvoorbeeld. Deze 20-jarige dj heeft zichzelf met al twee andere tracks laten horen op Musical Freedom, het label van Tiësto. ‘Sweet & Sour’ en ‘Groovy George’ in samenwerking met Justin Mylo typeren de sound die bij Mike past. Met 'I Want You' wordt deze lijn absoluut voortgezet.

LEES OOK: Mike Williams nieuw gezicht van Sony High Power Audio

Pokémon hype

De videoclip die via Spinnin’ TV is uitgebracht gaat mooi in op de actualiteit, namelijk Pokémon GO. Om het thema net even wat aantrekkelijker te maken wordt er slim een mooie vrouw in de clip als hoofdrolspeelster gebruikt. Met een nagenoeg identieke app aan Pokémon GO zoekt de vrouw de man die haar vastgebonden in bed heeft achtergelaten. Apart verhaal, maar in combinatie met de muziek en de beelden ben je zo weer drie minuten verder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws