Nieuwe zomerhit Lil’ Kleine: ‘Moet op vakantie, ouwe!’

Wouter de Vink | 9 augustus 2016
music

Nieuwe zomerhit Lil’ Kleine: ‘Moet op Vakantie, ouwe!’

Dat Lil’ Kleine graag vakantie viert en er wel van houdt om moeiteloos een paar meier neer te leggenm weten we allemaal wel. Maar wist je ook dat vorige week zijn nieuwste hit is gereleast? Jazeker! Deze heet dan ook heel toepasselijk ‘Vakantie’. Check de officiële videoclip hieronder!

LEES OOK: Nicky Romero gaat undercover als journalist op Tomorrowland

Wie de Nederlandse rapper volgt op Snapchat en Instagram, ziet om de haverklap wel een update van hem voorbij komen met een drankje in een zonnige bestemming. Voor zijn nieuwste plaat ging Lil’ Kleine dan ook naar party destination Ibiza. Om daar, net als alle andere rijke tatta’s daar, flessen te poppen en te cruisen. Want ja, je moet even op vakantie van al het drugsgebruik, om vervolgens de rust te vinden op het grootste pillen eiland ter wereld.

Dit is Lil’ Kleine met ‘Vakantie’

Het lijkt wel alsof Lil’ Kleine zijn maatje heeft gevonden op het gebied van muziek maken. Ook voor deze track heeft Jack $hirak de beats verzorgd en we moeten eerlijk zeggen dat de twee – net als bij ‘Drank & Drugs’ en ‘1, 2, 3’ – een aardig hitje hebben gebouwd. Wat vind jij? Let us know!

Overigens haalt hij in het nummer ook uit naar rappers boven de dertig jaar. Zo hebben Ali B en Kempi al gereageerd op de diss uit 'Vakantie'. To be continued!

Beeld via Instagram Lil' Kleine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws