Checken: Grappige mash-up 'Can't Stop The Vrolijk Feeling'

Thomas Keulemans | 9 augustus 2016
music

Het is een beetje komkommertijd, de zomerperiode, ook in dance-land. Maar dat wil niet zeggen dat er geen grappige dingen op social media opduiken! Zo kwamen we een heel 'vrolijk' liedje op het spoor, dat een soort mash-up is van de absolute zomerhit van Justin Timberlake: 'Can't Stop The Vrolijk Feeling', gemixt door Roel Regelink.

Regelink, de mash-up king

De mash-up van Roel Regelink bevat de nummers 'Can't Stop The Feeling' van Justin Timberlake en 'Ik Ben Vandaag Zo Vrolijk' van Herman van Veen, gemaakt voor de tekenfilm Alfred Jodocus Kwak. Regelink's grap werd o.a al opgepikt door Giel Beelen, die het draaide in zijn ochtendshow. Sindsdien wordt de mash-up op alle social media-kanalen bekeken en gedeeld. Het is niet de eerste keer dat Regelink een dergelijk geintje verzint; 'Blurred Lines' van Robin Thicke en 'Dansplaat' van Brainpower husselde hij al door elkaar, evenals Gers Pardoels 'Ik Neem Je Mee' en 'Blijf Je Vanavond Bij Mij' van Monique Smit.

'Het ging puur op ingeving. Ik ga niet op zoiets zitten broeden. Als ik het hoor, dan ga ik het maken,'

luidde Regelink's reactie op zijn derde mash-up.

Bekijk de mash-up hier, want ja...Vrolijk word je er waarsachijnlijk wél van.

Lucratieve hobby

Het maken van mash-ups doet hij echt voor zijn plezier, want Regelink heeft wel een verleden in het nachtelijke uitgaansleven. Met zijn 45 jaar vindt hij zichzelf daar nu te oud voor, en blijft het mixen van plaatjes vooral een behoorlijk lucratieve hobby. Regelink heeft overigens tot op de dag van vandaag nog geen reactie ontvangen van Herman van Veen of Justin Timberlake...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws