Afrojack remixt 'Cold Water'

Ivo Mollemans | 10 augustus 2016
music

Afrojack remixt 'Cold Water'

Tegenwoordig gaan nummers van grote artiesten vaak gepaard met een dozijn aan remixes door andere grote artiesten. Bij het nummer ‘Cold Water’ is dit echter anders en er is tot nu toe nog geen enkele officiële remix uit van het nummer. Dat die wel gaan komen is iets wat bijna zeker is, helemaal nu er een (tot nu toe) onofficiële remix online staat van Afrojack.

LEES OOK: TE KOOP: de Audi R8 V10 van Afrojack

Er zwerft momenteel dus een onofficiële remix van 'Cold Water' op het internet rond. Het origineel is gemaakt door Major Lazer, Justin Bieber en MØ. Sinds 8 augustus is er nu dus ook een remix, gemaakt door niemand minder dan Afrojack. Het nummer is omgetoverd tot future bass. Totaal anders als het origineel en ook anders dan wat we normaal van Afrojack gewend zijn, of beter gezegd waren. De artiest brengt de laatste tijd namelijk weer steeds meer experimentele nummers uit en heeft hiervoor zelfs het alter-ego NLW aangemaakt. De remix houd de vocalen van Justin Bieber maar de drop is compleet veranderd. Het zou zomaar kunnen dat ook Marshmello zich heeft bemoeid met de remix.

Afrojack bevestigt 'Cold Water'-remix

Afrojack heeft via een video op Facebook bevestigd dat de remix die hij draaide door hem gemaakt is. Op Snapchat laat Afrojack ook zien dat hij bezig is met een ander future bass nummer. Wanneer dit zal uitkomen weten we niet, maar de future bass van Afrojack is in elk geval niet slecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws