Gaat Justin Bieber zichzelf van de troon stoten?

Ivo Mollemans | 11 augustus 2016
music

Of je het nou wil of niet, Justin Bieber doet het erg goed de laatste tijd. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende grote hits gehad en er zijn samenwerkingen gekomen met allerlei andere grote artiesten. Zijn nieuwste nummer is er eentje met DJ Snake. Het nummer heet ‘Let Me Love You’ en is te vinden op het album Encore van Snake. Dit nummer gaat erg hard en schiet als een komeet door de hitlijsten.

Justin Bieber in de hitlijsten

Momenteel staat in de officiële Engelse hitlijsten ‘Cold Water’ met Major Lazer en Mø op nummer 1, maar kort daarachter volgt 'Let Me Love You'. Het verschil tussen de twee is met 7000 streams en downloads eigenlijk niet eens noemenswaardig en dus is de kans groot dat Justin Bieber opnieuw de eerste positie gaat veroveren. Of hij deze prestatie ook echt gaat neerzetten krijgen we vrijdag pas te weten als de nieuwe hitlijst bekend wordt gemaakt in Engeland. Het nummer staat in elk geval al wel op 1 in de zogeheten Trending Chart Top 20. Dat betekent dat dit nummer het meest besproken nummer van de laatste tijd is.

LEES OOK: Major Lazer & Justin Bieber – 'Cold Water' in 4 dagen op #1

Eerdere successen

Het is niet voor het eerst dat Justin zichzelf verstoot van een positie in de hitlijsten. Zijn nummers 'What Do You Mean?', 'Sorry' en 'Love Yourself' gingen afgelopen jaar namelijk erg hard in de wereldwijde hitlijsten. Er was zelfs een moment dat de top 5 van de Nederlandse top 40 zelfs bestond uit 3 nummers van Bieber! Dat hij zichzelf dan ook nog een keer van de eerste positie stoot zou een mooie toevoeging zijn aan het rijtje van successen voor de Canadees.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws