Eric Prydz dropt EP met nieuwe Cirez-D tracks

Ivo Mollemans | 11 augustus 2016
music

Eric Prydz is een druk man. De Zweedse dj en producer is vooral bekend door zijn trance en veelgebruikte ‘Pryda Snare’. Hij blijft echter niet stil zitten. Tegenwoordig gaat hij namelijk ook erg lekker met zijn alter-ego genaamd Cirez D. Dit alter-ego is gefocust op techno en dit was een erg slimme stap van hem. Nog niet lang geleden kwam onder die naam de EP ‘In The Reds’ uit, maar nu is hij meteen wéér terug met waarschijnlijk drie gloednieuwe tracks. De EP In The Reds kreeg steun van grote namen in de techno als Jeff Mills, John Digweed en Chris Liebing. De EP bestaat uit de twee tracks ‘In The Reds’ en ‘Century Mouse’.

LEES OOK: Eric Prydz en Deadmau5 gaan mogelijk samen op tour

Eric Prydz geeft hints 

Prydz liet indirect via Facebook al weten dat er iets nieuws aan zat te komen als Cirez D. Hij plaatste namelijk onderstaande foto op Facebook: 

Op de foto is het muisje dat hij als logo gebruikt voor Cirez D aanwezig. Dat er dus iéts aankomt is duidelijk, maar wat precies weten we nog niet. Gelukkig zijn er een hoop trouwe fans die dat voor ons uitvogelen. Er is namelijk een speciale sub-reddit op de populaire site Reddit voor al het nieuws rondom Eric Prydz. De mensen hierop hebben met de beschikbare informatie de conclusie getrokken dat het waarschijnlijk gaat om drie nieuwe tracks. Prydz draait deze tracks de laatste tijd al in zijn sets en tot nu toe is er nog niks naar buiten gekomen over een officiële release ervan. Hoog tijd dus dat daar verandering in komt en ook deze tracks uitkomen!

De techno tracks zijn hieronder te beluisteren.

Cirez D – Black Hole

Cirez D – Choo

Cirez D – Palladium ID

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws