Luca Perra dropt collab Met Dash Berlin

Thomas Keulemans | 12 augustus 2016
music

Luca Perra brengt samenwerking met Dash Berlin uit

Het gaat goed met Luca Perra! De Westlandse dj van Italiaanse komaf beleeft een heerlijk jaar, waarin de successen elkaar opvolgen. Niets voor niets spraken we hem al uitgebreid in Partyscene magazine #2 van dit jaar en ontvingen we hem in het voorjaar bij ons in de studio voor een live-set. Zijn 'I Want It Now' kon rekenen op support van heel wat grote dj's en nu is er de opvolger met niemand minder dan: Dash Berlin!

Luca Perra op label Armada Trice

De samenwerking tussen Dash Berlin en Luca heet 'Without The Sun' en kwam deze week uit op Armada Trice, een populair en groeiend sub-label van Armada Music. De slogan van het label luidt: 

'For those that understand the true meaning of club/techy and progressive records'

En dat sluit goed aan bij de sound van Luca Perra. De samenwerking met Dash Berlin resulteerde in 'Without The Sun', een track die Dash Berlin al draaide tijdens Ultra Music Festival in Miami. Dat moment zal Luca niet snel vergeten, want gedraaid worden op mainstage van Ultra is natuurlijk geweldig voor een jonge dj die op het punt van doorbreken staat.

Check hieronder 'Wihout The Sun' en ook de remix die Luca maakte van Lenno's 'Some Lovin' (Luca Perra Remix)', waarvan het origineel is uitgebracht op Axtone, het platenlabel van Axwell.

'Some Lovin' van Lenno, in de Luca Perra Remix:

Beeld via Facebook Luca Perra

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws