Oliver Heldens wil fans in nieuwe video

Ivo Mollemans | 12 augustus 2016
music

Oliver Heldens is een man met veel talenten. Zo is hij een getalenteerd producer en ook zijn draaikunsten als dj zijn noemenswaardig. Daarnaast staat hij ook bekend om zijn dansmoves; met name het 'shuffelen' heeft hij goed onder de knie.

Nieuwste track van Oliver Heldens: 'Flamingo'

Oliver Heldens komt nu met een nieuwe track getiteld ‘Flamingo’. Bij de track heeft hij ook een dansje verzonnen dat ergens zit tussen lopen als een Egyptenaar en met je armen zwaaien. Om de track van een video te voorzien heeft hij de hulp van fans gevraagd. In een korte video op social media vraagt hij mensen om het dansje te doen en te uploaden met de hashtag #flamingodance. De fans worden aangemoedigd om creatief te zijn in hun video en Oliver zelf geeft het goede voorbeeld in de teaser. Uit alle aanmeldingen worden mensen gekozen die een rol krijgen in de officiële videoclip van 'Flamingo'.

LEES OOK: Oliver Heldens dropt nieuwe samenwerking met Knife Party!

Het is niet de eerste keer dat Oliver Heldens zijn fans om hulp vraagt bij de productie van het nummer. Eerder al heeft hij via een antwoord op Twitter de titel 'Flamingo' voor zijn track gekregen van een fan. 'Flamingo' zal uitkomen op het label van Oliver Heldens zelf, namelijk Heldeep. De release datum is gepland op 29 augustus. Heldeep is een sublabel van Spinnin’ Records.

Oliver Heldens x Knife Party

Naast ‘Flamingo’ komt er nog een nummer aan van Oliver Heldens. Dit nummer is een samenwerking met Knife Party en het is voor het eerst gedraaid op de mainstage van Tomorrowland dit jaar. Wanneer we deze samenwerking kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Check de oproep hieronder en wie weet word jij wel uitgekozen als je goed je best doet met je eigen video!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws