Diplo en Ariana Grande gaan samenwerking aan

Ivo Mollemans | 12 augustus 2016
music

Diplo, oprichter en een derde van de groep Major Lazer heeft het erg druk. Het nieuwe album van Major Lazer komt steeds dichter bij de release datum in januari en de producer moet uit een selectie van 40 tracks kiezen wat de fans tegen gaan komen op het album. Het album gaat de naam Music Is The Weapon heten.

Major Lazer gaat hard

Het album staat bol van samenwerkingen met andere artiesten en misschien is het wel slimmer om er gewoon twee albums van te maken. In de lijst met artiesten die hebben gewerkt aan het album zijn onder andere Usher, Sia en Travi$ Scott te vinden. Daarnaast komen er ook nog gewoon singles uit van Major Lazer. Het laatste nummer heet ‘Cold Water’ en is een samenwerking met Justin Bieber en MO. Dit nummer heeft binnen 4 dagen alle charts overhoop geblazen en is opnieuw een groot succes voor de artiesten.

LEES OOK: Is Diplo nog wel serieus te nemen?

Diplo x Ariana Grande

Nu lijkt het er dus op dat Diplo een nummer gaat maken, of beter gezegd al aan het maken is, met Ariana Grande. De zangeres was terug te zien in het Snapchat verhaal van Diplo. Ze is in de video’s aan het zingen in een microfoon. Vervolgens is een nummer te horen waarin het lijkt dat Diplo de sample erin heeft verwerkt. Dat het nummer dus ook echt uit gaat komen lijkt onvermijdelijk, maar wanneer zullen we nog even moeten afwachten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws