Driemaal is absoluut scheepsrecht voor Lost Frequencies

Thomas Keulemans | 16 augustus 2016
music

Lost Frequencies flikt het gewoon wéér! Na eerder bovenaan de Belgische charts te hebben gestaan met de wereldwijde hitsingles 'Are You With Me' en 'Reality' (feat. Janieck Devy), is ook de derde single 'Beautiful Life' erin geslaagd op nummer 1 plek te komen!  Door deze enorme prestatie is Lost Frequencies uitgegroeid tot de eerste Belgische act ooit die de Belgische charts aanvoert met zijn eerste drie uitgebrachte singles.  

LEES OOK: Lost Frequencies kondigt debuutalbum aan

'Beautiful Life' voor Lost Frequencies

Het leven is dus inderdaad mooi te noemen voor Lost Frequencies, geboren als Felix de Laet. Hij releaste eerder deze zomer 'Beautiful Life' op het Amsterdamse platenlabel Armada Music. De track werd gemaakt in samenwerking met de Zweedse singer-songwriter Sandro Cavazza en geldt als de eerste nieuwe single van het nieuwe album van het Belgische wonderkind. 'Beautiful Life' werd ook gebruikt (als eerste track) in de officiële aftermovie van Tomorrowland Brazilië 2016, waar Lost Frequencies ook op het podium stond.

Bekijk ook de aftermovie van Tomorrowland Brasil, waar het aanstekelijke 'Beautiful Life' in verwerkt is:

Onderscheidingen

De eerste twee releases leverden al een groot aantal onderscheidingen en awards op voor Lost Frequencies. 'Are You With Me' en 'Reality' werden elk bekroond met goud, platina en multi-platina en het aantal streams loopt in de honderden miljoenen. 'Beautiful Life' oogstte tot nu toe ook al meer dan 15 miljoen streams op Spotify alleen al. Over een beautiful life gesproken...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws