Hardwell en Craig David maken 'No Holding Back'

Rick Francissen | 17 augustus 2016
music

Hardwell en Craig David

Je hebt het nummer van Hardwell en Craig David vast wel gehoord. Sinds de première van ‘No Holding Back’ tijdens de set van Hardwell was het lang onduidelijk wanneer de track uit zou komen. Het zou zomaar een jaar kunnen duren als we kijken bijvoorbeeld ‘Live The Night’ - dat samen met W&W en Lil Jon meer dan een jaar na de première is uitgekomen. Gelukkig is de samenwerking met Craig David erg dichtbij!

Hardwell vernieuwd zichzelf

De set die Hardwell tijdens het Ultra Music Festival in Miami heeft laten horen liet verschillende genres horen. Van hip-hop, melodische house, hardstyle en met 'No Holding Back' ook wel enige vorm van tech- en deep house, voor hoe ver het in een hokje te plaatsen is.

'No Holding Back' is in ieder geval een track die afwijkt van wat Hardwell normaal maakt. De sfeer die de track kent heeft meer groove en minder euforie. De drop heeft geen EDM-drop waarbij iedereen de lucht in springt, maar een meer underground achtig tintje waar goed op gedanst kan worden.

Craig David keert terug

Terwijl Hardwell zich vernieuwd grijpt Craig David juist terug op zijn vroegere succes. De Britse artiest brak in 2000 door met het nummer ‘Re-Rewind’ wat hij met Artful Dodger maakte. Met veel succesvolle albums en singles is de stijl van Craig David onmiskenbaar.

De mix die tussen deze en de moderne muziekstijl door Hardwell en de zanger wordt neergezet is een knappe middenweg. Vrijdag 19 augustus wordt de track uitgebracht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws