Nieuwe Marshmello collab met Mariah Carey?!

Thomas Keulemans | 18 augustus 2016
music

Marshmello blijft de gemoederen wel weer bezig houden deze week, en dan niet eens vanwege zijn identiteit! Hij is muzikaal met van alles en nog wat bezig en dat is ook wel weer eens fijn nieuws. Tenminste, als we er van uit gaan dat het toffe tracks zijn die hij aan het produceren is. Eerder deze week deelde hij al een nieuwe ID via Snapchat en ook vandaag duikt er weer een op zijn minst opmerkelijk te noemen fragemt op.

Marshmello vs. Mariah Carey?! 

Het geluidsfragment neemt je mee terug naar de nostalgische jaren negentig, maar dan naar een popsong van niemand minder dan Mariah Carey. Het mierzoete 'Always Be Me Baby', om precies te zijn. Maar waarom ook niet, er zijn wel meer hypes uit die jaren die opnieuw scoren, kijk maar naar de Pokémon Go hype. Bovendien wordt vermoed dat Dotcom schuilgaat achter Marshmello, die de jaren '90 gezien zijn leeftijd bewust heeft meegemaakt. Hoe dan ook: de sample “da da du da du da dum” in het fragment tussen 0:07 - 0:09 is een 100% match met 'Always Be My Baby'. Luister zelf maar!

LEES OOK: Marshmello remixt Alan Walker

Het origineel van 'Always Be My Baby' vind je hieronder. Het bewijs dat er inderdaad wel degelijk iets met de sample van Marshmello aan de hand is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws