Check die track: Tiësto & DallasK 'Your Love'

Thomas Keulemans | 20 augustus 2016
music

Als er één dj is die geen introductie meer behoeft dan is het Tiësto. Wereldwijd jarenlang tot beste dj verkozen en nog steeds hoog in aanzien bij miljoenen dance fans in alle hoeken van de wereld. Gisteren werd bekend dat hij tijdens zijn 500e Clublife radioshow het 19-jarige talent Mike Williams als special guest mee neemt. Maar Tiësto laat ook muzikaal weer van zich horen met een nieuwe, 'high-energy' track die je zeker even moet checken.

Collab Tiësto met DallasK

Ditmaal ging Tiësto voor ondersteuning in zee met DallasK (echte naam Dallas Koehlke), een dj/producer afkomstig uit Los Angeles. De pas 20-jarige Dallas staat te boek als een groot talent, die vanaf zijn vijftiende serieus begon met het produceren van dance. Hij maakt vooral electro house en het wordt zijn tweede samenwerking met de Nederlandse top-dj. Eerder in 2015 brachten ze namelijk al de festivalbanger 'Show Me' uit op Tiësto's Musical Freedom label, waar nu ook de nieuwe collab op gereleast is.

LEES OOK: Collab Tiësto en Jauz officieel online

DallasK

'Your Love' van Tiësto en DallasK

De release van 'Your Love' zal op 26 augustus plaatvinden, maar de teaser is er natuurlijk nu al! Bovendien heeft Tiësto 'Your Love' al geregeld in zijn sets gedraaid, wat veel enthousiaste reacties bij fans opriep. Reden te meer de track nu aan te kondigen voor een daadwerkelijke release. Nog mooier: de track zal gratis te downloaden zijn en dat is altijd mooi nieuws natuurlijk. 'Your Love' toont maar weer eens de veelzijdigheid van Tiësto aan. Enjoy!

Beeld via Facebook DallasK 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws