Hardwell bijna klaar met wereldtournee 'I AM Hardwell'

Thomas Keulemans | 20 augustus 2016
music

Het zit er bijna op voor Hardwell, tenminste voor wat betreft zijn wereldtour 'I Am Hardwell - United We Are'. Volgende week staat de laatste show van deze tour op de agenda, die in Hockenheim Duitsland. In die laatste show zal een prachtig initiatief van de Bredanaar aan bod komen; Van elk verkocht ticket gaat een euro naar de United We Are-foundation. Fans krijgen daarvoor in ruil een spectaculaire show.

“We hebben een nieuw podium, gastoptredens en ik ga ook nieuwe muziek laten horen.”

aldus Hardwell.

BEKIJK OOK: Hardwell racet op circuit van Hockenheim

Hardwell kijkt met veel enorm plezier terug op zijn wereldtournee, die volgens hem echt een aaneenschakeling van hoogtepunten is geweest.  

“Het was zo ontzettend vet. Tot nu toe absoluut het hoogtepunt van mijn carrière”,

laat Hardwell weten in een interview met BuzzE.

Volle agenda van Hardwell

De I AM Hardwell Tour begon vorig jaar met twee optredens in de Ziggo Dome, waarna hij plaatsen als Bangkok, Istanbul, San Francisco, Buenos Aires en Dubai aandeed met die tour. Een zeer volle agenda dus, met deze zomer nog een groot aantal festivals zoals Ultra Europe en Sziget Festival, waar hij deze week afsloot. En... de voorberedingen voor het Amsterdam Dance Event zijn inmiddels ook al weer in volle gang, want ook daar is Hardwell van de partij met zijn 'Hardwell Presents Revealed'. Daarnaast heeft de dj uit Breda net zijn nieuwe track met Craig David 'No Holding Back' uitgebracht. Ook is er een videoclip voor geschoten die je hieronder bekijkt. Kortom, er is geen houden aan het succes van Hardwell! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws