Cedric Gervais laat samenwerking met David Guetta horen

Rick Francissen | 22 augustus 2016
music

Cedric Gervais en David Guetta

Een samenwerking tussen Cedric Gervais en David Guetta was op een gegeven moment te verwachten. Beide Fransmannen zijn welbekend in de scene. Cedric Gervais heeft zichzelf ruim op de kaart gezet met de remix voor Lana Del Ray’s ‘Summertime Sadness’ en David Guetta heeft een gigantische verzameling aan hits waar ‘Titanium’ met Sia een voorbeeld van is. Tijdens 'Armada Invites' liet Cedric Gervais de samenwerking door middel van een aankondiging horen.

Armada Invites

Met de Armada Invites-evenementen wordt er in de kantoorclub in hartje Amsterdam iedere editie een grote naam uitgenodigd om te komen draaien. Na Erick Morillo, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Andrew Rayel en Gareth Emery is nu Cedric Gervais de nieuwste gast-dj achter de draaitafels.

1.5 uur Cedric Gervais

Cedric Gervais mag tijdens het evenement een set van anderhalf uur draaien. Hierin laat hij eigen werk horen en mixt nieuwe tracks met bekende vocals als ‘Runaway’ van Galantis, ‘My Love’ van Route 94 en ‘Show Me Love’ van Robin S.

LEES OOK: Cedric Gervais: 'Mijn sound is altijd al progressive geweest.'

De samenwerking met David Guetta hoor je vanaf 30:30 in de set. In de samenwerking wordt herenigen Chris Willis en David Guetta die meerdere nummers samen hebben gemaakt waaronder de gigantische hit ‘Love Is Gone’. Samen met Cedric Gervais wordt er weer een catchy vocal gebruikt die wordt afgewisseld door een edm-drop die je voornamelijk gewend bent van Guetta’s huidige stijl. Luister Cedric Gervais zijn set terug en misschien herken je de samenwerking die al langer op internet rondzwerft.

Beeld via Facebook Cedric Gervais

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws