Daft Punk en The Weeknd gaan samenwerken!

Rick Francissen | 23 augustus 2016
music

Er zijn maar weinig artiesten in de elektronische muziek die zoveel invloed hebben gehad als Daft Punk. Geen wonder dat we dus enthousiast worden van elk nieuwtje rondom dit legendarische Franse duo. In een Billboard interview is er nu bevestigd dat The Weeknd samenwerkt met Daft Punk aan een nieuw project.

Daft Punk is typerend

Door alle jaren heen heeft het robot-duo Daft Punk altijd een bepaald stijltje vast weten te houden in hun muziek. Je hoort direct aan de vocals, de synthesizers dat een nummer afkomstig is van deze Fransmannen. We kunnen onze fantasie dus ook gelijk loslaten op hoe een samenwerking met The Weeknd zou klinken

The Weeknd is natuurlijk vooral bekend door zijn hit ‘Can’t Feel My Face’, welke ook nog door Martin Garrix is geremixt. De zanger kan zich echter ook van een volledig andere kant laten horen. ‘The Hills’ is ook een enorm bekende hit die veel meer hip-hop georiënteerd is.

LEES OOK: deadmau5 hint op samenwerking met The Weeknd

Wanneer de samenwerking tussen Daft Punk en The Weeknd eraan komt is onbekend. In het onderstaande interview hoor je in ieder geval de bevestiging vanaf 2:40.

Beeld via Facebook Daft Punk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws