Enrico Sangiuliano brengt langverwachte EP uit

Rick Francissen | 23 augustus 2016
music

Voor echte techno-liefhebbers zal de naam Enrico Sangiuliano inmiddels geen onbekende meer zijn. Hij is al een aantal jaar bezig, maar sinds Drumcode labelbaas en dj Adam Beyer hem heeft opgepikt, is het keihard gegaan met zijn carrière en is zijn populariteit flink gaan stijgen. Deze week bracht Enrico Sangiuliano dan ook een langverwachte EP uit op Drumcode, die deze verandering mogelijk heeft gemaakt.  

Enrico Sangiuliano ging langzaam naar de top

Enrico Sangiuliano heeft net als veel andere dj’s hard moeten knokken voor zijn plek in scene. De dj startte in 2009 met het sturen van demo’s. Hij bracht zijn eerste muziek uit dat gelijk geremixt werd door het Zweedse duo Hertz. De jaren daarop is hij met deelnames aan remix wedstrijden en veel verschillende samenwerkingen met onder andere Secret Cinema in de scene omhoog geklommen.

LEES OOK: Techno concept Resistance van Ultra krijgt eigen festival

Adam Beyer is fan

Tot op heden lijkt 2016 het beste jaar te zijn voor de dj. Adam Beyer is hierin de grote spil geweest. Ten eerste omdat hij een aantal tracks wilde uitbrengen op zijn label Drumcode, maar vooral door de tracks in bijna al zijn sets te verwerken. Vooral de track en gelijknamige EP Moon Rocks doet het waanzinnig goed. Awakenings Festival werd bijvoorbeeld tweemaal (dag 1 en 2) door Adam Beyr afgesloten met het nummer van Enrico Sangiuliano.

De track 'Moon Rocks' is in tegenstelling tot ‘Ghettoblaster’ en ‘Dutch Kiss’, die ook op de EP staan, een meer tech-house georiënteerde track die net wat softer is. Het nummer typeert zich net als alle andere nummers van Enrico Sangiuliano aan de opbouw naar de drop. Luister hieronder naar de EP en check de video waarin Awakenings Festival wordt afgesloten met de langverwachte track!

 

Beeld via Facebook Enrico Sangiuliano

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws