Gaia album bevestigd door Armin van Buuren

Rick Francissen | 28 augustus 2016
music

Gaia

Armin van Buuren heeft veel verschillende projecten lopen. Met zijn laatste album Embrace nog steeds vers in het geheugen heeft de dj inmiddels al het Old Skool album uitgebracht en kondigde hij zijn deep-house remix album Club Embrace aan. Naast dit werk als Armin van Buuren is de Leidenaar ook bezig onder zijn alias Gaia.

Gaia werkt aan album   

Lange tijd wordt Armin zijn nieuwe muziek trouse genoemd door zijn hardcore fans die zijn opgegroeid met zijn trance platen. Met de nieuwe richting die hij uit gaat met bijvoorbeeld zijn Embrace album vinden zij dat hij te veel afwijkt naar de house en edm stroming.

LEES OOK: Deep-house mix album Club Embrace doet Armin van Buuren classics herleven

Als antwoord op de boze fans werkt Armin van Buuren dan ook aan het mysterieuze project Gaia. Samen met Benno de Goeij van Rank 1 staat het duo sinds Ultra Miami 2014 na lange afwezigheid weer te draaien. Verder wordt er op het moment ook gewerkt aan een album, zo liet Armin van Buuren weten tijdens een Q&A-sessie vanaf het Creamfields festival. Wanneer het album uit gaat komen is niet bekend. Eén ding is zeker, met het album van Gaia is er geen sprake van trouse, maar echte trance. Check de live performance van het duo op EDC Las Vegas om de sfeer te pakken te krijgen.

Beeld via Facebook Gaia

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws