‘Going Crazy’ met Hardwell en Blasterjaxx

Rick Francissen | 30 augustus 2016
music

Hardwell Blasterjaxx

De track zat er al langere tijd aan te komen, maar ‘Going Crazy’, de nieuwe samenwerking tussen Hardwell en Blasterjaxx, is inmiddels uitgebracht op het label van Hardwell, Revealed Recordings.

Hardwell x Blasterjaxx

Hardwell is altijd een rolmodel geweest voor Blasterjaxx, zeker voor Thom was de voormalige nummer-1 dj van de wereld een echte held. Toen Blasterjaxx voor het eerst samen mocht werken met Hardwell in 2013 ging er dan ook een droom in vervulling. ‘Fifteen’ was de track waarmee de twee artiesten een Beatport nummer-1 hit scoorden.

LEES OOK: Blasterjaxx & DBSTF komen met vette collab

Met de nieuwe samenwerking 'Going Crazy' hopen de heren natuurlijk een net zo groot succes te behalen. Toen Hardwell de track voor het eerst draaide in zijn set tijdens Ultra Miami leek het er in ieder geval op dat het publiek de track vet vond. Daarbij ging de track enige tijd rond op het internet voordat de release uiteindelijk het licht zag. Nu is de lyric-video uitgebracht die je eigenlijk niet veel meer laat zien dan het woord 'crazy' dat af en toe wordt afgewisseld door een ander woord als going. Of je hem nou met of zonder lyric video luistert, de track wordt er niet minder lekker van.

Beeld via Facebook Blasterjaxx

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws