Calvin Harris teased alweer nieuw werk

Rick Francissen | 30 augustus 2016
music

Calvin Harris

Net als de vorige single die Calvin Harris samen met Rihanna uitbracht, wordt er ook nu weer mysterieus toegewerkt naar een nieuwe track die binnenkort waarschijnlijk uit gaat komen. Bij ‘This Is What We Came For’ werd lang van tevoren het artwork van de track overal gedeeld om mensen enthousiast te maken.

Calvin Harris houdt het graag mysterieus

Ondanks dat het vrijwel zeker is dat er nieuw werk van Calvin Harris aan zit te komen, is het lastig om in te schatten in wat voor vorm dat gaat komen. Aangezien het artwork wat ditmaal gedeeld wordt erg veel weg heeft van die van 'This Is What We Came For' zou het best kunnen gaan om een remix van die single. Veel artiesten hanteren de werkwijze waarin het artwork andere kleuren krijgt om zo aan te geven dat er een remix wordt uitgebracht. Kijk bijvoorbeeld naar remixes op Revealed Recordings, het label van Hardwell, of Protocol Recordings van Nicky Romero.

LEES OOK: Calvin Harris wint MTV Award ‘Best Male Video’

Uiteraard zou het ook een nieuwe single kunnen zijn. Met het thema wat hij in ieder geval neerzet met het artwork voor de tracks kan er misschien ook al wel worden gehint naar zijn volgende album. Tot de tijd dat we meer weten moeten we het in ieder geval nog even doen moet 'This Is What We Came For.'  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws