Eric Prydz met techno-set op Creamfields

Rick Francissen | 30 augustus 2016
music

Eric Prydz Cirez D

Eric Prydz is al langere tijd bezig onder verschillende namen. Pryda is de naam waaronder hij progressive-house uitbrengt en Cirez D is zijn techno alias. Onder zijn tweede alias trad hij op vrijdag 26 augustus op in de Steel Yard op Creamfields Festival.

Eric Prydz in Steel Yard

Eric Prydz stond dit jaar twee keer op het Britse festival Creamfields. Zowel onder zijn normale naam als alias Cirez D. De Zweedse dj stond op te treden naast dj’s als Martin Solveig, Chase & Status, Adam Beyer en Kölsch.

Beide optredens vonden plaats in de Steel Yard, een stage op Creamfield met een productie die ongekend is. In de onderstaande video en intro van de Cirez D set zie je hoe indrukwekkend de visuals in de gigantische stage worden weergegeven. Volgens Creamfields is het de eerste keer dat een stage met een productie als deze naar Europa is gekomen.

LEES OOK: Eric Prydz dropt EP met nieuwe Cirez-D tracks

De Cirez D set is net als alle sets op de vrijdag in de Steel Yard opgenomen voor de BBC Radio 1 Essential Mix. Wanneer deze online komt is nog niet bekend. Wij houden de website in de gaten, want met de minuut die we hebben gehoord in de onderstaande video snakken we naar meer.

Beeld via Facebook Eric Prydz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws