Nieuwe Anjunabeats remixen van Moby's 'Porcelain'

Thomas Keulemans | 30 augustus 2016
music

Er zijn van die klassiekers die niet zomaar door iedereen beetgepakt mogen worden voor 'zomaar' even een remix. Elke track van alleskunner Moby is daar eigenlijk een voorbeeld van. De Amerikaan heeft ongelooflijk veel betekend voor de hedendaagse electronic dance scene en draait al heel wat jaartjes mee. Onmiskenbaar is hij een van de grootste dj's aller tijden. 

Moby in een nieuw jasje

Eerder dit jaar werd Moby's allergrootste hit 'Go' nog uitermate vakkundig geremixt door o.a Oliver Heldens. 'Go' (uit 1991) wordt gezien als zo'n beetje de allerbeste house klassiekers uit de jaren 90, maar misschien zelfs wel uit de complete dance geschiedenis. Daarmee alleen al heeft Moby zijn sporen meer dan verdiend, maar eigenlijk was 'Go' pas het begin. Er volgden vele hits - waaronder dus ook 'Porcelain' uit 1999 - én tal van albums, zoals Everything Is Wrong, Play, 18 en een Greatest Hits album in 2006.

Moby

Anjunabeats neemt 'Porcelain' onder handen

Het Britse platenlabel Anjunabeats, dat gespecialiseerd is in trance, is het label van Above & Beyond. Het label staat bekend om zijn zeer melodieuze producties en is de bakermat van veel jong talent, zoals bijvoorbeeld Mat Zo en Arty. Ditmaal was het de beurt aan diezelfde Arty, een Russische producer woonachtig in Los Angeles, en de mannen van Above & Beyond zélf om het melancholische Moby-nummer 'Porcelain' te remixen. Zoals met elke remix lopen de reacties van fans nogal uiteen, maar wij willen ze je toch niet onthouden, want het zijn sowieso allebei prachtige producties. Check out 'Porcelain - The Remixes'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws