Axtone's podcast brengt je terug naar Tomorrowland

Rick Francissen | 31 augustus 2016
music

Axwell Axtone

De maandelijkse podcast van het label van Axwell levert je iedere keer een uur muziek van een andere artiest. Axtone presents heeft in het verleden al gasten als Kryder, Bob Sinclar, Dirty South en Deniz Koyu gehad. Nu zijn de man achter de shows van Axwell en een voormalig lid van Hard Rock Sofa, Shapov, aan de beurt om de podcast op te vullen, met ditmaal een deel uit hun set tijdens Tomorrowland.

Axtone op Tomorrowland

Op de zaterdag van Tomorrowland mocht Axwell met zijn label een eigen stage hosten op Tomorrowland. Hier draaien dj’s als Peter Luts, Tom Staar, Sick Indiviuals, Hard Rock Sofa (zonder Shapov) en natuurlijk Shapov en Axwell.

Van beide laatstgenoemde dj’s is een half uur uit hun set opgenomen voor de onderstaande Axtone presents aflevering. Je hoort klassiekers als ‘Clarity’ van Zedd, ‘Don’t You Worry Child’ van Swedish House Mafia en ‘If I Lose Myself’ van One Republic in de Alesso remix voorbij komen. Ook wordt de samenwerking ‘Belong’ tussen Axwell en Shapov natuurlijk gedraaid.

LEES OOK: Axwell & Shapov combineren creativiteit

Met veel mashups, edits, remixes en remodes kunnen we ons goed voorstellen dat de sfeer bij de Axtone stage op Tomorrowland tijdens de sets van Axwell en Shapov geweldig moest zijn.

Beeld via Facebook Axtone

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws