Skrillex en Rick Ross werken aan vervolg op Purple Lamborghini

Rick Francissen | 1 september 2016
music

Purple Lamborghini - Skrillex en Rick Ross

De samenwerking tussen Skrillex en Rick Ross is er een van de vele verschillende soorten die de Amerikaanse dj op zijn naam heeft staan. Met ‘Purple Lamborghini’ wisten de twee artiesten al veel positieve reacties teweeg te brengen. Dat de track ook als soundtrack werd gebruikt voor de film Suicide Squad heeft de track natuurlijk nog meer in de schijnwerpers gezet. Het succesverhaal lijkt nu een vervolg te gaan krijgen.

LEES OOK: Kijken: De korte film van Skrillex en Wiwek

Rick Ross vertelt over toekomstig plan met Skrillex

In een interview met Billboard laat Rick Ross lovende woorden los over Skrillex. Hij omschrijft op de volgende manier waarom hij Skrillex zo geschikt vond en zijn signature sound perfect kon aanvullen.

 “I love how he took my heavy beat, heavy grimy sound, and he added that electricity in that chorus,” he said. “As soon as I heard, it I was like, that's it.”

Daarbij laat Rick Ross weten dat hij met Skrillex gesproken heeft over een vervolg op de track. Deze zou een toevoeging worden aan het nieuwe werk van de rapper. Waarschijnlijk heeft hij het hier over het vervolgalbum op zijn succesvolle achtste studioalbum Black Market.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws