Steve Aoki remixt Blink 182’s ‘Bored To Death’

Rick Francissen | 4 september 2016
music

Steve Aoki

Rock en dance zijn over het algemeen niet voor elkaar gemaakt. Wanneer er een poging wordt gedaan om deze twee stromingen enigszins samen te voegen ontstaat er of een gigantische flop of een onverwacht succes. Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan ‘Heading Up High’ van Armin van Buuren en Kensington. Ook Steve Aoki weet wel raad met het mixen van rock en dance, zo blijkt uit een nieuwe remix die hij heeft gemaakt voor Blink-182.

Steve Aoki zijn ruige kant

Het is niet de eerste keer dat Steve Aoki besluit om een met zijn muziek de ruigere rock kant uit te gaan. Zijn singles ‘Warp 1.9’ met de Bloody Beetroots en ‘A Light That Never Comes’ met Linkin Park zijn bijvoorbeeld goede tracks geworden.

LEES OOK: Check die track: Steve Aoki ft. Fall Out Boy – 'Back To Earth'

Trap en rock 

Met een lange vriendschap tussen Steve Aoki en drummer Stravis Barker van Blink-182 kon een samenwerking of remix niet uitblijven als we naar de historie van de dj kijken. ‘Bored To Death’ is de track geworden die Steve Aoki heeft geremixt. De remix is echter wat anders dan je zou verwachten in vergelijking met Warp 1.9 en A Light That Never Comes.

De remix van Steve Aoki focust zich in de eerste instantie vooral op de zang van Blink-182 totdat er een korte opbouw volgt met een hoog tempo. De trap-drop is voor het werk van Steve Aoki onverwachts en laat op een nieuwe manier dance en rock samenvloeien. Daarbij is er ook een videoclip die de verschillende levens van de rocksterren en dj Steve Aoki laat zien.

Beeld via Billboard

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws