Potentiële remix van ZHU's 'Faded' door Porter Robinson

Ivo Mollemans | 6 september 2016
music

Op 2, 3 en 4 september vond het Bumbershoot Festival in Seattle plaats. Ook op het festival aanwezig was Porter Robinson. Het Bumbershoot Festival was een van de laatste festivals waarop Porter Robinson heeft opgetreden, maar dit betekent niet dat er geen nieuwe muziek van de artiest aan komt.

Faded – Porter Robinson remix

Tijdens de set van Robinson was een remix te horen van ZHU’s heerlijke debuutsingle ‘Faded’. Een fan heeft dit opgenomen en online gezet. Er werd meteen gespeculeerd over een remix door Porter Robinson zelf, maar er werd niet direct geantwoord door de artiest. De remix is meteen te herkennen aan de iconische vocalen. De drop van het nummer maakt gebruik van melodieën gecombineerd met drums die iets weg hebben van future bass.

LEES OOK: ZHU dropt langverwacht debuutalbum

Update

Porter heeft inmiddels aangegeven dat de remix niet door hem gemaakt is. Toch hopen we dat de remix ergens te verkrijgen valt, want ook al is het origineel al van vorig jaar, deze remix zorgt ervoor dat we hem toch kunnen blijven draaien. Momenteel is Robinson bezig met het klaarmaken voor zijn zogeheten 'Shelter Live Tour'die hij samen met Madeon gaat maken. Ook ZHU blijft niet stil zitten. Hij heeft een tijdje geleden zijn debuutalbum uitgebracht en gaat nu elk groot festival langs.

De opname uit het publiek is hieronder te beluisteren. De remix is vanaf 00:24 te horen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws