Checken: De eerste BBC Essential Mix ooit van Eric Prydz’ alter ego Cirez D

Ivo Mollemans | 7 september 2016
music

Eric Prydz is als artiest al een hele lange tijd erg goed bezig en is dan ook op alle grote festivals aanwezig. Toch had de artiest besloten dat het ook tijd was voor iets nieuws en dus was hij begonnen met zijn alter ego genaamd Cirez D. Inmiddels gaat het ook onder deze naam erg goed.

Cirez D is op dreef

Het gaat zelfs zo goed dat fans al langere tijd aan het wachten waren totdat er een BBC Essential mix zou verschijnen van hem. Gelukkig voor de fans is het wachten nu voorbij want tijdens zijn optreden voor 20.000 mensen op Creamfields, is zijn set opgenomen en online gezet door BBC. Hierdoor kunnen ook mensen thuis een uur lang genieten van de snoeiharde techno geleverd door Cirez D.

LEES OOK: Eric Prydz met Cirez D op Creamfields

Nieuw materiaal

Het wachten totdat er een BBC Essential mix kwam was al moeilijk voor de fans, maar er zal hierna nog meer gewacht moeten worden. In de tracklist van de set zitten namelijk een hoop nieuwe ID’s verwerkt. Of de ID’s allemaal van Cirez D zijn weten we echter nog niet. Wel weten we nu dat er een hoop nummers die voorheen geen officiële release hadden erg dichtbij zijn. Zo passeren de nummers “Soundcheck ID” en “The Tournament” de revue. Dit wijst er misschien zelfs op dat de nummers terug te vinden zullen zijn op de nieuwe Mouseville 022 EP. Tussen de nummers van Cirez D door komen ook werken van Sam Paganini, Slam, Jel Ford en meer voorbij.

Tracklist:

Sam Paganini – The Beat
Cirez D – The Tournament (AKA Exchange ID 03)
Kamera – Consignia (Truncate Remix)
Slam – Signifies
Cirez D – Soundcheck ID
ID – ID
Monica Kruse, Pig & Dan – Boogie Man
ID – ID (Ushuaia ID)
Jel Ford – Overcast
Pryda – Epic Radio 005 ID
Cirez D – In The Reds
Sam Paganini – Surrender

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws