Miike Snow krijgt disco remix

Rick Francissen | 8 september 2016
music

Miike Snow

De Zweedse band Miike Snow is geen onbekende meer in de dance wereld. Buiten het feit dat de original tracks van de band al vaak een dance achtig tintje hebben wordt dit met remixes van grote artiesten maximaal versterkt. Onder andere Thomas Gold, Netsky, Wolfgang Gartner en Tiga hebben al tracks van de band in een nieuw jasje gehesen. Nu heeft Midnight Pool Party de kans gekregen om de single ‘My Trigger’ te remixen.

Miike snow goede artiest om te remixen

Zoals uit de voorgaande remixes is gebleken leent de band zich erg goed voor de interpretatie van andere artiesten. Midnight Pool Party dat met eigen tracks een sterke disco sfeer neerzet past dit toe op My Trigger. Dit is in tegenstelling tot veel van de voorgaande remixes voor Miike Snow een stijl die ook erg goed past. Voorheen zit er toch altijd veel energie in de tracks die hier juist heel mooi verdeeld en rustig door de track heen vloeit.

Het nummer behoudt wel de originele sfeer, maar wordt net wat aangedikt door een lekkere beat op de achtergrond, een hoger tempo en een heerlijke drop. De remix kun je hieronder luisteren en gratis downloaden via SoundCloud.

LEES OOK: Check deze telefoonceldisco!

Beeld via Facebook Miike Snow

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws