Gratis track van Jetfire, Rivero en Nolan van Lith

Rick Francissen | 8 september 2016
music

Jetfire, Rivero en Nolan van Lith

Jetfire en Rivero zijn namen die je wellicht voorbij hebt horen komen in de EDM scene. Nolan van Lith is Amerikaanse dj die zijn opmars aan het maken is met zijn progressive house sound. Met zijn drieën leveren de drie een gratis track genaamd ‘Tears Of The Sun’ die garant staat voor een heerlijk zomergevoel.

Wie zijn Jetfire en Rivero dan?

Het Begische trio Jetfire gaat al wat langere tijd mee in de scene en zou je kunnen kennen van releases op labels van Tiësto en W&W. ‘Guestlist’ en ‘Brazil’ zijn twee tracks die de sound waarmee de heren bekend zijn geworden typeert. Met hun meest populaire track ‘I Feel’ dat zij gemaakt hebben met Quilinez en Karmatek hebben zij een rustigere stijl aangenomen die ook terug te horen is in de nieuwe samenwerking Tears Of The Sun.

Rivero is een dj die afkomstig is uit Israel. Hij is door het inzenden van zijn producties naar Hardwell in Hardwell On Air terecht gekomen met ‘Codex’ als Demo of the Week. Later heeft hij meer tracks uitgebracht op onder andere Revealed Recordings, Dirty Dutch en Spinnin Records. Met Tears Of The Sun zet hij zijn stijl voort en past hij goed in het groepje van Jetfire en Nolan van Lith.

LEES OOK: De populairste nummers op Spotify deze zomer

Tears Of The Sun geeft zomergevoel

De samenwerking Tears Of The Sun is dus een goede mix tussen de stijlen van de drie artiesten. De zweverige sfeer die wordt neergezet geeft een dromerig gevoel. Dit wordt langzaam opgebouwd naar een drop die in diezelfde droom laat genieten. De sound voelt zomers aan. Luister track hieronder zelf. 

Beeld via Spinnin Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws