‘Stobe’ van deadmau5 krijgt remix EP

Rick Francissen | 12 september 2016
music

deadmau5

Met een nieuw album van deadmau5 op komst en steeds meer nieuwe onuitgebrachte tracks van hem op het internet komen we weer helemaal in de sfeer van zijn muziek. Zeker als we ook weer naar zijn oude nummers luisteren komen we weer tot de conclusie dat deadmau5 als geen ander weet hoe je een track moet opbouwen. ‘Stobe’ is bijvoorbeeld een pareltje waarbij dat goed gedaan is.

Deadmau5 laat ‘strobe’ remixen

Geen wonder dat deadmau5 een van zijn meest iconische tracks nieuw leven in wil blazen. Hoe kan dit beter dan remixes ervan te laten maken. De speciale mau5trap 100 EP zou veel verschillende genres los laten op Strobe.

Dimension levert bijvoorbeeld een drum ’n bass remix voor de track. Alhoewel het in de eerste instantie lijkt dat dit de mooie opbouw van de track teniet zou doen, weet de Britse producer een meesterwerk af te leveren met een grootse opbouw die ook deadmau5 heeft neergezet. De drop is uiteraard een stuk steviger dan het origineel.

LEES OOK: Deadmau5 remixt soundtrack 'Stranger Things'

Verder hebben ook Feed Me, Lane 8 en ook deadmau5 zelf gewerkt aan een nieuwe versie van Strobe. Zeker het werk van deadmau5 wat ‘oberts’, strobe achterstevoren, heet is erg opmerkelijk. Hier is weinig over van het origineel. Af en toe komt er een herkenbaar melodietje naar boven.

De volledige remix EP heeft geen officiële releasedatum gekregen al wordt er gespeculeerd dat het op 23 september beschikbaar zou moeten zijn. 

Beeld via Facebook deadmau5

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws