EA Sports deelt afspeellijst met alle tracks van Fifa 17

Ivo Mollemans | 12 september 2016
music

Als er een spel is waar veel mensen elk jaar opnieuw op wachten dan is het wel Fifa. Dit jaar komt alweer de 24e editie van het spel uit en EA heeft besloten om dit jaar een afspeellijst te delen met alle nummers die te vinden zijn in het spel.

Fifa 17 op Spotify

De afspeellijst van Fifa 17 is te vinden op Spotify. Er staan momenteel 40 nummers in de lijst en de artiesten lopen erg uiteen. Zo is er materiaal van Bastille, RAT BOY en Catfish and the Bottlemen te vinden, maar ook dance is goed vertegenwoordigd in de lijst. Dance artiesten die dit jaar hun nummers terug kunnen horen in de game zijn onder andere Zedd, Porter Robinson, Madeon, Zhu, Empire of the Sun, Kygo en Oliver. Ook relatief kleine, nieuwe artiesten hebben de eer gekregen om hun nummers in het spel verwerkt te krijgen. Zo zijn Bob Moses, Jack Garratt, Tourist en Skott ook in de lijst te vinden tussen alle andere grote artiesten.

LEES OOK: Kijken: Porter Robinson op Electric Zoo New York

Een nummer dat we helaas wel missen in de afspeellijst is de remix van Madeon die hij heeft gemaakt van het nummer ‘Song 2’ van Blur. Dit nummer werd wel gebruikt in de officiële trailer van het spel, maar sindsdien hebben we er helaas niks meer van gehoord.

Het spel zal uitkomen op donderdag 29 september. Tot die tijd kun je alvast wennen aan de nieuwe muziek door de afspeellijst op Spotify te volgen en luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws