Skrillex en Diplo produceren voor M.I.A.

Rick Francissen | 12 september 2016
music

M.I.A.

M.I.A. heeft met hits als ‘Bad Girls’ en ‘Paper Planes’ een interessante mix neergezet tussen dance en pop. Met het succes wat zij hiermee bereikt heeft is het dus ook niet raar dat er een vervolg zou komen van het album uit 2013 waarop je deze nummers vindt. Bij het nieuwe album dat AIM heet zijn onder andere Skrillex en Diplo uitgenodigd om mee te werken aan een aantal nummers.

Skrillex en Diplo helpen M.I.A. een handje  

Wanneer Skrillex en Diplo mee werken aan een track kan je er bijna vanuit gaan dat er een hit aan zit te komen. Het album van Justin Bieber is bijvoorbeeld voor een groot deel door Skrillex geproduceerd en kent een waanzinnig succes. Daarnaast heeft Diplo met zijn verschillende projecten bij Jack Ü, Major Lazer en zijn eigen solo carrière een hoop succesvolle platen gemaakt.

KIJK OOK: Skrillex op Burning Man

Op het nieuwe en voorlopig laatste album AIM van M.I.A. zijn ‘Go Off’ en ‘A.M.P. (All My People)’ geproduceerd door Skrillex. Zoals je van hem gewend bent klinken de tracks heavy, vol met zware bassen, diepe kicks en vreemde soundeffecten op de achtergrond. Diplo heeft ‘Bird Song’ geremixt en zet met zijn stijl een duidelijke sfeer neer die goed aansluit bij een artiest als M.I.A. Luister de tracks hieronder zelf op het album AIM.

Beeld via Facebook MIA

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws