Remixes voor Major Lazer 'Cold Water'

Rick Francissen | 12 september 2016
music

Major Lazer

Het is ongetwijfeld een van de meest succesvolle samenwerkingen van het jaar, Major Lazer, Justin Bieber en met ‘Cold Water’. Het nummer wat is uitgebracht op het label van Diplo, Mad Decent, heeft nu een remix pack gekregen met remixes van onder andere Afrojack, Lost Frequencies en Boombox Cartel.

LEES OOK: Major Lazer & Justin Bieber – 'Cold Water' in 4 dagen op #1

Major Lazer blaast nieuw leven in Cold Water

Met het remixpakket wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan de track die je waarschijnlijk al net iets te vaak voorbij hebt horen komen. Op deze manier wordt de track weer wat frisser. De verschillende visies op de track zijn leuk en verfrissend.

Afrojack laat zich met zijn remix met een zware bass op de drop horen terwijl de vocal in de break centraal staat. Dit terwijl Lost Frequencies de vocals van Justin Bieber juist sneller voorbij laat gaan en het tempo iets omhoog gooit. Bij zijn remix is de typische Lost Frequencies sound aanwezig die op de drop een zomers gevoel meegeeft.

Boombox Cartel maakt toch wel de meest energieke remix van alle artiesten. De vocalen van Justin Bieber worden ondersteund door een andere achtergrondsound, maar vooral de drop is totaal anders dan het origineel. Luister alle remixes hieronder zelf in de Spotify playlist.

Beeld via Facebook Major Lazer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws