deadmau5 volledige set van Ultra Singapore staat online

Ivo Mollemans | 12 september 2016
music

Als er een artiest is die al heel zijn carrière lang veel materiaal uitbrengt dan is het wel deadmau5. De man onder het masker, Joel Zimmerman, is de laatste tijd druk bezig met zijn nieuwe album en het nieuwe materiaal gaat het hele internet over. Gelukkig weet hij ook tijd te maken voor het geven van shows. Zo stond hij afgelopen weekend op Ultra Singapore en zijn hele set is online te beluisteren.

deadmau5 op Ultra Singapore

Ultra Singapore zond dit jaar een livestream uit. Iemand was gelukkig zo slim geweest om de audio ervan op te nemen en op MixCloud te zetten. De set van Joel bestaat uit zowel nieuwe als oude nummers en geeft hiermee aan wat we in de toekomst kunnen verwachten van shows. Het ziet ernaar uit dat de oude nummers die we voorheen altijd te horen kregen langzaam uit zijn sets vervagen en worden vervangen door verse nummers.

LEES OOK: ‘Strobe’ van deadmau5 krijgt remix EP

Nieuw materiaal

De set begint met zijn alom bekende nummers ‘The Veldt’ en ‘Ghost N Stuff’. Tijdens zijn set in liet de dj echter ook drie nieuwe tracks horen. Deze zijn verwerkt vanaf het midden tot het eind in de show. Het gaat om de nummers ‘No Problem’, ‘Cat Thruster’ en een ID waarvan de titel nog niet bekend is gemaakt. De kans is echter groot dat we hem op zijn nieuwe album zullen aantreffen. De set is hieronder te beluisteren.

Tracklist:

Deadmau5 ft. Chris James – The Veldt
Deadmau5 – FML (Live Intro Edit) [no ID after]
Deadmau5 – Take Care of the Proper Paperwork
Deadmau5 – Some Chords (Special Intro Edit)
Deadmau5 – Some Chords (Dillon Francis Remix)
Deadmau5 – Maths
Deadmau5 – Maths (Cobra Effect Remix)
Deadmau5 – Moar Ghosts N Stuff
Deadmau5 ft. Rob Swire – Ghosts N Stuff
Deadmau5 – Cat Thruster
Deadmau5 – No Problem
Deadmau5 – ID
Deadmau5 – Strobe

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws