Marshmello remixt ‘Oops’ van Martin Garrix

Ivo Mollemans | 14 september 2016
music

De mysterieuze dj en producer Marshello timmert flink aan de weg de afgelopen tijd. Zijn single ‘Alone’ die is uitgekomen op Monstercat doet het zeer goed bij zijn fans en hij staat op alle grote festivals als headliner. Natuurlijk blijft de hij niet stilzitten en vond het daarom tijd om een nieuwe remix te maken.

Martin Garrix – Oops (Marshmello remix)

Het nummer dat hij koos om in een nieuw jasje te steken was de onlangs uitgekomen track ‘Oops’ van Martin Garrix. Marshmello had het nummer spontaan gemaakt toen hij in Singapore was. Hij liet de track dan ook gelijk horen op Ultra Singapore. Hij kondigde het nummer aan door te zeggen waar zijn inspiratie van aankwam. Hij zat namelijk in zijn hotelkamer en luisterde toevallig naar Martin Garrix. Hij vond dat dit nummer het blijkbaar goed zou doen als future bass track en daar heeft hij groot gelijk in.

LEES OOK: Nieuwe Marshmello collab met Mariah Carey?!

Het nummer behoud de iconische videogame geluiden uit het origineel, maar brengt een vernieuwende kijk op de drop. Of de remix ook ooit een release krijgt weten we nog niet, maar het zou zeker zonde zijn als we het nummer maar één keer te horen krijgen. Het nummer is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws