Ariana Grande en Calvin Harris teasen nieuw materiaal

Ivo Mollemans | 16 september 2016
music

Een tijdje terug kregen we al een aantal video’s via Snapchat met daarin Calvin Harris en Ariana Grande in één studio. Of er ook een nummer uit zou komen was nog niet zeker. Nu lijkt het er echter verdacht veel op dat dit wel het geval is.

Calvin Harris ft. Ariana Grande?

Het artwork van de track is al langere tijd openbaar en heeft dezelfde stijl als de hit ‘This Is What You Came For’ met Rihanna. Er stond voorheen echter geen titel of artiest bij vermeld. In een recente tweet van Calvin deelt hij het artwork opnieuw, maar deze keer met titel en producent. Het nummer heet ‘My Way’ en is geproduceerd door Calvin. Naast deze informatie bevat de tweet als tekst ‘16th’, wat waarschijnlijk verwijst naar de releasedatum van de track. Of het gaat om vrijdag 16 september zullen we nog even moeten afwachten.

LEES OOK: Calvin Harris alweer prijswinnaar

De vocalist staat niet vermeld op de afbeelding, maar volgens fans zal het Ariana Grande zijn die te horen is op het nummer. Deze vermoedens komen als gevolg van de video’s en het feit dat beide artiesten binnenkort een nummer uit zullen brengen dat 'My Way' ''heet.

 

@arianagrande (video) | via snapchat (sc : moonlightbae) #arianagrande

Een video die is geplaatst door ariana grande snapchats (@arigsnaps) op

 

@arianagrande and @calvinharris (video) | via snapchat (sc : moonlightbae) #arianagrande

Een video die is geplaatst door ariana grande snapchats (@arigsnaps) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws